Donchev preuzeo vodstvo, Hrvati u problemima

Objavljeno u: 29/05/2009 - 17:14 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!


Nakon današnja održana tri brzinska ispita u vodstvo je prešao Bugarin Krum Donchev, slijede Talijan Corrado Fontana i Poljak Michal Solowow.

Najbolje plasirana hrvatska posada su Šebalj/ Klinc na 5. mjestu ukupnog poretka, no na prvom prolasku brzinskim ispitom Budinjak imali su problema s mjenjačem, stoga su gotovo pola tog ispita odvozili u 4. brzini. Drugo mjesto među Hrvatima drže Stanišić i Bitterman, dok je na trećem mjestu posada Galić / Zlatar. Oni pak s kočnicama muku muče već od jučerašnjeg drugog brzinskog ispita.

Ovom prilikom svakako treba pohvaliti posadu Novosel / Tomašković, koja je dosadašnjim nastupom pokazala zaista velik napredak i lijepe vožnje.

Nadamo se da će preostale malobrojne Hrvatske posade otkloniti tehničke probleme i doći do cilja 36. Delte. Do sada je nažalost odustalo već sedam hrvatskih posada.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments