Fontana vratio vodstvo, Šebalj odustao

Objavljeno u: 29/05/2009 - 18:41 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Po završetku drugog današnjeg laufa, naša uzdanica, posada Šebalj / Klinc nažalost odustaje. Odmah na startu drugog Budinjaka na njihovom Mitsubishiju došlo je do puknuća poluosovine i nažalost to je završetak nastupa naše najbolje posade. Nakon 7 odvoženih brzinskih ispita držali su visoko 5. mjesto ukupnog poretka.

Na vrhu poretka došlo je do nove promjene. Talijan Fontana opet je preuzeo vodstvo, tako da na današnji posljednji brzinski ispit Bundek dolazi sa 10 sekundi prednosti pred Donchevom. Treće mjesto i dalje drži Solowow, sa manje od 20 sekundi zakašnjenja za vodećim.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments