Fontana u vodstvu nakon 2. etape

Objavljeno u: 29/05/2009 - 22:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Talijanski vozač Corrado Fontana pobjedom na posljednjem ispitu današnje etape učvrstio je vodstvo u privremenom ukupnom poretku ispred Michala Solowowa na drugom te Kruma Dončeva na trećem mjestu. Na poznatom i vrlo atraktivnom brzinskom ispitu Novom Zagrebu Fontana je s vremenom 5:20.00 bio 2,6 sekundi brži od Solowowa i Di Benedetta koji su upisali identičan rezultat. Treće mjesto u ukupnom poretku na BI 9 pripalo je Luci Bettiju. Najbolje plasirani hrvatski vozač na Bundeku bio je Marin Galić ispred Saše Stanišića na drugom te Branka Jemrića na trećem mjestu. U generalci Stanišić je na 14. mjestu ispred Galića na 15. te braće Vojvodić na 18. mjestu.Obzirom da je prije rallyja Juraj Šebalj registrirao nastup u konkurenciji Prvenstva Europe sutra će mu biti omogućen nastup unatoč današnjem odustajanju. Šebalj će nastupiti u bodovanju pojedinačne etape, koja se sukladno pravilima PE dodatno boduje, pa tri najbolje plasirane posade svakog dana osvajaju posebne bodove uz uobičajeno bodovanje ukupnog poretka na kraju rallyja.

Zahtjevni drugi dan 36. Delte "preživjelo" je 28 posada koje će se sutra suočiti s ispitima na obroncima Medvednice u dva prolaska trasama ispita Laz, Samci i Sljeme.

Rezultati nakon 2. etape - AK Delta


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments