Fontana u vodstvu nakon 2. etape

Objavljeno u: 29/05/2009 - 22:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Talijanski vozač Corrado Fontana pobjedom na posljednjem ispitu današnje etape učvrstio je vodstvo u privremenom ukupnom poretku ispred Michala Solowowa na drugom te Kruma Dončeva na trećem mjestu. Na poznatom i vrlo atraktivnom brzinskom ispitu Novom Zagrebu Fontana je s vremenom 5:20.00 bio 2,6 sekundi brži od Solowowa i Di Benedetta koji su upisali identičan rezultat. Treće mjesto u ukupnom poretku na BI 9 pripalo je Luci Bettiju. Najbolje plasirani hrvatski vozač na Bundeku bio je Marin Galić ispred Saše Stanišića na drugom te Branka Jemrića na trećem mjestu. U generalci Stanišić je na 14. mjestu ispred Galića na 15. te braće Vojvodić na 18. mjestu.Obzirom da je prije rallyja Juraj Šebalj registrirao nastup u konkurenciji Prvenstva Europe sutra će mu biti omogućen nastup unatoč današnjem odustajanju. Šebalj će nastupiti u bodovanju pojedinačne etape, koja se sukladno pravilima PE dodatno boduje, pa tri najbolje plasirane posade svakog dana osvajaju posebne bodove uz uobičajeno bodovanje ukupnog poretka na kraju rallyja.

Zahtjevni drugi dan 36. Delte "preživjelo" je 28 posada koje će se sutra suočiti s ispitima na obroncima Medvednice u dva prolaska trasama ispita Laz, Samci i Sljeme.

Rezultati nakon 2. etape - AK Delta


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments