Lijevi 10!!! Isus&Marija!!!

Objavljeno u: 04/06/2009 - 03:43 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Češkog vozača Vaclava Pecha sjetit će se poznavatelji rallyja na ovim prostorima, pri čemu ne mislimo na zemlje "zapadnog Balkana + Sloveniju" nego na famozni CEZ. Pech je jedan od pobjednika Croatia Delta Rallyja, no ovaj put tema videa koji danas donosimo nije nedavno završena 36. Delta. Ne, ovdje je riječ o nečem sasvim drugom. Pech je, naime, odlučio obaviti audiciju za suvozače, a oko mu je posebno zapelo za koga drugog nego za Čehinju. Možda je bila neiskusna po pitanju rallyja, ali atraktivnim izgledom sigurno će privući sponzore, pomislio je stari lisac Vaclav. Probna vožnja s novom navigatoricom je, međutim, taj projekt dovela u pitanje. Uživajte i obavezno odvrnite zvučnike na najglasnije, ovakav radar još niste čuli!

Nakon rallyja dvojac je otišao na kružnu stazu gdje je gospodična suvozačica nastavila prebrojavati svece, a Pech je, treba li naglašavati, uživao u brzinskom maltretiranju svoje supatnice. Cijela je priča dio TV showa u kojem je dotična dama imala istrpjeti sve moguće ludorije koje su producenti stavili pred nju, a između ostalog jedan od inkvizitora bio je i V. Pech.


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments