"*ebalo te mahanje!"

Objavljeno u: 20/06/2009 - 06:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Prekopavajući prebogate Internetske arhive video snimaka s rallyja nabasali smo na zabavan uradak s nekog od rallyja u, nagađamo, Srbiji, a u kojem suvozač minimalizam vlastitog radara kompenzira raznovrsnim komentarima. Neki se rallyjaši u izradi radara upuštaju u opisivanje svakog kamenčića na cesti, nekima je dovoljna kombinacija brojke za "težinu" zavoja i duljine ravnih dijelova u metrima, no posada sa snimke očito je toliko uigrana ili rally vozi u "vlastitom dvorištu" da su iz radara izbacili 99% ravnih dijelova, a da bi uslijed divljačke brzine čitanje radara bilo što brže ne koriste niti "desno" niti "lijevo" već "D(e)" i "(e)L"!

Međutim, to nije sve. Ubrzo nakon starta postaje jasno zašto je ostatak radara toliko ogoljen. Jednostavno, da bi se napravilo mjesta za brojne komentare i sugestije kojima navigator očito želi reći da bi njemu mjesto bilo - za volanom. Na koncu, pitamo se jesu li, obzirom na viku suvozača i posljedično pucanje glasa, ova dvojica rallyjaša uopće koristila 'interkom'?


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments