"*ebalo te mahanje!"

Objavljeno u: 20/06/2009 - 06:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Prekopavajući prebogate Internetske arhive video snimaka s rallyja nabasali smo na zabavan uradak s nekog od rallyja u, nagađamo, Srbiji, a u kojem suvozač minimalizam vlastitog radara kompenzira raznovrsnim komentarima. Neki se rallyjaši u izradi radara upuštaju u opisivanje svakog kamenčića na cesti, nekima je dovoljna kombinacija brojke za "težinu" zavoja i duljine ravnih dijelova u metrima, no posada sa snimke očito je toliko uigrana ili rally vozi u "vlastitom dvorištu" da su iz radara izbacili 99% ravnih dijelova, a da bi uslijed divljačke brzine čitanje radara bilo što brže ne koriste niti "desno" niti "lijevo" već "D(e)" i "(e)L"!

Međutim, to nije sve. Ubrzo nakon starta postaje jasno zašto je ostatak radara toliko ogoljen. Jednostavno, da bi se napravilo mjesta za brojne komentare i sugestije kojima navigator očito želi reći da bi njemu mjesto bilo - za volanom. Na koncu, pitamo se jesu li, obzirom na viku suvozača i posljedično pucanje glasa, ova dvojica rallyjaša uopće koristila 'interkom'?


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments