"Siledžija" na čelu kolone

Objavljeno u: 26/06/2009 - 23:12 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nakon dva večernja brzinska ispita Rallyja Opatija, održana na stazi od Ičića "pa na brdo" na prvom je mjestu Mađar Janos Szilagyi ispred zagrebačke posade Saša Stanišić - Ante Ujević dok su Jura Šebalj i Toni Klinc na trećem mjestu. Premda je Šebalj na drugom brzincu pronašao papučicu gasa u svom automobilu te upisao najbolje vrijeme to je u zbroju bilo dovoljno ipak za treće mjesto, jer je na prvom ispitu Juraj izgubio dosta vremena plasiravši se tek na sedmo mjesto s 6,8 sekundi lošijim rezultatom od najbržeg Szilagyija. Na prvom brzincu pomalo iznenađujuće brz bio je Sebastian Čepar sa navigatorom Zoranom Srokom. Šebo je s 5,4 sekunde zaostatka za "Siledžijom" dohvatio četvrto mjesto, a da taj rezultat nije bio slučajnost potvrdio je i na BI 2 kada se plasirao na peto mjesto. U generalki Čepar i Srok zauzimaju 4. mjesto.Kratku prvu etapu Rallyja Opatija nisu završile dvije posade, Marin Čohar i Goran Sikirica odustali su na drugom, a Claudio Visintin i Marino Matijašić na prvom ispitu. Sutra su pred vozačiima na rasporedu četiri prolaska trasom ispita Učka te tri prolaza ispitom Breza.

Rezultati - 1. etapa - Adriatic Timing


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments