130-ak fotki i video s Rallyja Opatija

Objavljeno u: 28/06/2009 - 01:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Pobjedom Jure Šebalja i Tonija Klinca završen je Rally Opatija koji se u ponešto skraćenom izdanju održao na obroncima Učke te okolici Opatije i Matulja. Donosimo izbor iz foto zapisa te "best of" video s brzinskog ispita smještenog na prelijepoj Učki. Po mnogima jedan od najboljih brzinaca u Hrvatskoj, sa trasom od Veprinca, preko Male Učke do Tunela neosporno je podjednako zabavan i izazovan za gledatelje i posade. Pritom gledatelji imaju nemjerljivo lakši posao, jer manji je problem odlučiti na kojem od brojnih atraktivnih mjesta pratiti rally nego sjediti u automobilu i spuštati se prema Tunelu s kočnicama koje su pred potpisivanjem kapitulacije.

FOTO GALERIJA


Dio zbivanja na stazi i oko nje pretočili smo u fotografije te ih predstavljamo u zbirnoj foto galeriji Rallyja Opatija. Istovremeno objavili smo i prvi "Best of" video s brzinaca Učka. Uživajte!

AUTOSPORT.HR VIDEO

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments