"Najatraktivniji Rally Maribor do sad"

Objavljeno u: 03/07/2009 - 02:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Vikend koji je pred nama bit će obilježen i jednim rally natjecanjem; riječ je o poznatom Rallyju Maribor u organizaciji Tomaža Kaučiča koji u štajersku prijestolnicu dovodi Manfreda Stohla. Mariborski Rally ove godine se osim za slovensko nacionalno prvenstvo boduje i za Prvenstvo Austrije, pa je, smatraju organizatori DTD Kaučič, dovoljno jamstvo da će natjecanje biti uzbudljivo. Najavljen je, naime, nastup ponajboljih austrijskih posada predvođenih nekadašnjim vozačem Svjetskog prvenstva, Manfredom Stohlom.Organizatori ističu i vrlo atraktivnu trasu rallyja s brojnim složenim zavojima i skokovima, a posebna poslastica bit će super-special brzinac na Koroškom mostu, koji je na rasporedu već danas u 19.00 sati.

Organizator očekuje više od 80 posada od kojih će veći broj biti austrijskih. Glavni favoriti su Raimund Baumschlager i Andreas Waldherr, a obojica će na slovenskom terenu prvi put predstaviti jurilice klase S2000. Domaćini najviše očekuju od Darka Peljhana, iako je vodeći u Prvenstvu Slovenije Jani Trček.

Više informacija o rallyju na www.rally-maribor.si


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments