"Najatraktivniji Rally Maribor do sad"

Objavljeno u: 03/07/2009 - 02:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Vikend koji je pred nama bit će obilježen i jednim rally natjecanjem; riječ je o poznatom Rallyju Maribor u organizaciji Tomaža Kaučiča koji u štajersku prijestolnicu dovodi Manfreda Stohla. Mariborski Rally ove godine se osim za slovensko nacionalno prvenstvo boduje i za Prvenstvo Austrije, pa je, smatraju organizatori DTD Kaučič, dovoljno jamstvo da će natjecanje biti uzbudljivo. Najavljen je, naime, nastup ponajboljih austrijskih posada predvođenih nekadašnjim vozačem Svjetskog prvenstva, Manfredom Stohlom.Organizatori ističu i vrlo atraktivnu trasu rallyja s brojnim složenim zavojima i skokovima, a posebna poslastica bit će super-special brzinac na Koroškom mostu, koji je na rasporedu već danas u 19.00 sati.

Organizator očekuje više od 80 posada od kojih će veći broj biti austrijskih. Glavni favoriti su Raimund Baumschlager i Andreas Waldherr, a obojica će na slovenskom terenu prvi put predstaviti jurilice klase S2000. Domaćini najviše očekuju od Darka Peljhana, iako je vodeći u Prvenstvu Slovenije Jani Trček.

Više informacija o rallyju na www.rally-maribor.si


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments