"Kao i obično, idemo po pobjedu!"

Objavljeno u: 20/08/2009 - 13:14 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Ove godine u kalendaru prvenstva Hrvatske nalazi se i rally u susjednoj Sloveniji, točnije Ajdovščini. Radi se o kraćem natjecanju ukupne dužine 75 km brzinskih ispita. Ovakav koncept relija pokazao se odličan. Naime lista prijava broji 87 posada, što je ovogodišnji rekord i u Sloveniji i u Hrvatskoj. Ukupno je prijavljeno 14 hrvatskih posada. Naše uzdanice Šebalj i Klinc startaju sa startnim brojem 3 iza Darka Peljhana i Hermana Gassnera.


     

Jura:
Rally Ajdovščina je novost u našem kalendaru. Radi se o "sprint reliju" koji ne dopušta mnogo pogrešaka. Koncepcija brzinaca je jednostavna. Ono što trenutno znamo jest da su odabrane staze tehnički vrlo zahtjevne i brze. Iako dolazimo kao stranci koji nastupaju prvi puta, optimističan sam kao i uvjek i jedino što znam da ćemo dati sve od sebe u borbi za generalku. Konkurencija je brojna i brza. Imamo desetak konkurenata u klasi, pa me ovo natjecanje posebno veseli jer podsjeća na dobra prošla vremena.

Toni:
Ovaj reli je specifičan i po tome što se organizator potrudio postaviti stroge kontrole na brzince prije natjecanja. Imamo na raspolaganju samo osam sati za popisivanje i trening, što bi nam svima trebalo dati slične šanse. Jura i ja smo razradili posebnu taktiku što brže i bolje pripreme. Mi ćemo kao i obično juriti po pobjedu!

Start relija: 22.8. Subota, 12.30  - centar Ajdovščine

Lista prijava

Skice ispita


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments