Karte brzinaca Rally Showa St. Domenica

Objavljeno u: 23/11/2011 - 17:17 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Za lakše snalaženje na trasi ispita Savršćak, koji će se u sklopu 2. Rally Showa Santa Domenica voziti u oba smjera, organizatori natjecanja, AKK Sv. Nedelja, objavili su karte ispita i pripadajuće video zapise.

Karte ispita možete pogledati klikom na link "Galerija slika", a do videa vodi istoimeni link "Video" na sličnom mjestu (na "traki" ispod naslova članka).

Više informacija o svetonedeljskom spektaklu potražite na stranicama organizatora, Auto i karting kluba Sveta Nedelja.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments