Nenad Šipek među zvijezdama showa u Sv. Nedelji

Objavljeno u: 25/11/2011 - 20:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lista prijava za 2. Rally show Santa Domenica koji će se održati ovoga vikenda na Savršćaku u blizini Samobora u organizaciji AKK "Sveta Nedjelja" pojačana je imenom najboljeg hrvatskog motocrossista svih vremena, "letećeg Zagorca" Nenada Šipeka. Bivši prvak Europe i višestruki prvak države po prvi put će se okušati u kraljici automobilizma, i to zajedno s Anđelkom Košecom Dariom Šamecom, s kojim će se izmjenjivati na vozačkom mjestu.

Santa Domenicu je za ulazak u rally vode odabrala i naša poznata skijašica Nika Fleiss, koja će zamijeniti snježne staze makadamom kao suvozačica Daniela Šaškina u Mitsubishi Lanceru EVO IX.

Za pobjedu će se boriti i prošlogodišnji pobjednik Santa Domenice te aktualni prvak Hrvatske Juraj Šebalj sa suvozačem Tonijem Klincom, a žestoku konkurenciju čine dobro poznati relijaši  Ivan Čibej, Nenad Lončarić i Darko Peljhan.

Ovom prilikom organizatori Vas još jednom pozivaju da im se pridružite u subotu, 26.11., na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji na ceremonijalnom startu, te da se opustite u dobrom društvu na rally partiju od 21 h u HOTO centru, a u nedjelju od 9 h podržite vozače i uživajte u pravom oktanskom spektaklu!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments