Nenad Šipek među zvijezdama showa u Sv. Nedelji

Objavljeno u: 25/11/2011 - 20:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lista prijava za 2. Rally show Santa Domenica koji će se održati ovoga vikenda na Savršćaku u blizini Samobora u organizaciji AKK "Sveta Nedjelja" pojačana je imenom najboljeg hrvatskog motocrossista svih vremena, "letećeg Zagorca" Nenada Šipeka. Bivši prvak Europe i višestruki prvak države po prvi put će se okušati u kraljici automobilizma, i to zajedno s Anđelkom Košecom Dariom Šamecom, s kojim će se izmjenjivati na vozačkom mjestu.

Santa Domenicu je za ulazak u rally vode odabrala i naša poznata skijašica Nika Fleiss, koja će zamijeniti snježne staze makadamom kao suvozačica Daniela Šaškina u Mitsubishi Lanceru EVO IX.

Za pobjedu će se boriti i prošlogodišnji pobjednik Santa Domenice te aktualni prvak Hrvatske Juraj Šebalj sa suvozačem Tonijem Klincom, a žestoku konkurenciju čine dobro poznati relijaši  Ivan Čibej, Nenad Lončarić i Darko Peljhan.

Ovom prilikom organizatori Vas još jednom pozivaju da im se pridružite u subotu, 26.11., na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji na ceremonijalnom startu, te da se opustite u dobrom društvu na rally partiju od 21 h u HOTO centru, a u nedjelju od 9 h podržite vozače i uživajte u pravom oktanskom spektaklu!

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments