Šebalj: 'Rally Show za kraj uspješne sezone'

Objavljeno u: 26/11/2011 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Drugu godinu za redom AKK Sve Nedjelja organizator je Santa Domenica Rally Showa. Mjesto održavanje je identično kao i lani - Jezero Savrščak blizu Samobora, oko kojeg je napravljen  makadamski brzinac.

Ovogodišnje izdanje broji četrdesetak posada na startu, a bitku za pobjedu voditi će Čibej, Lončarić, Šaškin, Peljhan i Šebalj. Svih nabrojani nastupaju s "velikim" automobilima - Subaru i Mitsubishi, tako da će publika svakako doći na svoje. Juraj Šebalj će ovogodišnje izdanje iskoristiti za proslavu dvostruke titule prvaka Hrvatske.                         

Juraj Šebalj:
Lijepo se vratiti na makadam. Ovog puta će automobil biti spremniji nego na prijašnjem izdanju. Brzinci su jako dobro pripremljeni i ovom prilikom upućujem pohvalu organizatoru koji su mnogo napravili na promociji i unaprijeđenju organizacije u odnosu na prošlu godinu. Kako je najavljeno lijepo vrijeme, očekujem da će doći mnogo publike.

Konkurencija je dobra i to mi svakako daje dodatni motiv. Čibej će zasigurno biti vrlo brz. Na proljeće je dokazao da mu makadam leži. No ne treba zaboraviti ni Šaškina ni Lončarića niti Peljhana. Danas sam radio test s makadamskim postavkama i moram reći da sam jako zadovoljan.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments