Šebalj: 'Rally Show za kraj uspješne sezone'

Drugu godinu za redom AKK Sve Nedjelja organizator je Santa Domenica Rally Showa. Mjesto održavanje je identično kao i lani - Jezero Savrščak blizu Samobora, oko kojeg je napravljen  makadamski brzinac.

Ovogodišnje izdanje broji četrdesetak posada na startu, a bitku za pobjedu voditi će Čibej, Lončarić, Šaškin, Peljhan i Šebalj. Svih nabrojani nastupaju s "velikim" automobilima - Subaru i Mitsubishi, tako da će publika svakako doći na svoje. Juraj Šebalj će ovogodišnje izdanje iskoristiti za proslavu dvostruke titule prvaka Hrvatske.                         

Juraj Šebalj:
Lijepo se vratiti na makadam. Ovog puta će automobil biti spremniji nego na prijašnjem izdanju. Brzinci su jako dobro pripremljeni i ovom prilikom upućujem pohvalu organizatoru koji su mnogo napravili na promociji i unaprijeđenju organizacije u odnosu na prošlu godinu. Kako je najavljeno lijepo vrijeme, očekujem da će doći mnogo publike.

Konkurencija je dobra i to mi svakako daje dodatni motiv. Čibej će zasigurno biti vrlo brz. Na proljeće je dokazao da mu makadam leži. No ne treba zaboraviti ni Šaškina ni Lončarića niti Peljhana. Danas sam radio test s makadamskim postavkama i moram reći da sam jako zadovoljan.

You have no rights to post comments