Šebalj: 'Rally Show za kraj uspješne sezone'

Objavljeno u: 26/11/2011 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Drugu godinu za redom AKK Sve Nedjelja organizator je Santa Domenica Rally Showa. Mjesto održavanje je identično kao i lani - Jezero Savrščak blizu Samobora, oko kojeg je napravljen  makadamski brzinac.

Ovogodišnje izdanje broji četrdesetak posada na startu, a bitku za pobjedu voditi će Čibej, Lončarić, Šaškin, Peljhan i Šebalj. Svih nabrojani nastupaju s "velikim" automobilima - Subaru i Mitsubishi, tako da će publika svakako doći na svoje. Juraj Šebalj će ovogodišnje izdanje iskoristiti za proslavu dvostruke titule prvaka Hrvatske.                         

Juraj Šebalj:
Lijepo se vratiti na makadam. Ovog puta će automobil biti spremniji nego na prijašnjem izdanju. Brzinci su jako dobro pripremljeni i ovom prilikom upućujem pohvalu organizatoru koji su mnogo napravili na promociji i unaprijeđenju organizacije u odnosu na prošlu godinu. Kako je najavljeno lijepo vrijeme, očekujem da će doći mnogo publike.

Konkurencija je dobra i to mi svakako daje dodatni motiv. Čibej će zasigurno biti vrlo brz. Na proljeće je dokazao da mu makadam leži. No ne treba zaboraviti ni Šaškina ni Lončarića niti Peljhana. Danas sam radio test s makadamskim postavkama i moram reći da sam jako zadovoljan.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments