Foto: 2. Rally Show St. Domenica by AŠ Remetinec Auto škola Remetinec

Foto: 2. Rally Show St. Domenica by AŠ Remetinec

Objavljeno u: 29/11/2011 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvi je Rally Show St. Domenica, održan prošle godine, bio pravi hit - unatoč hladnom i vlažnom vremenu vozači i publika prepoznali su trud organizatora, AKK Sv. Nedelja, i tako je započela, nadamo se, tradicija.

Proteklog vikenda u okolici Samobora, na poznatoj "šodranoj" stazi Savršćak održan je 2. Rally Show Santa Domenica. Organizatori iz Svete Nedelje još su jednom dokazali da su entuzijazam i volja glavni aduti u osmišljavanju i provedbi ovakvih i sličnih natjecanja. Usudili bi se reći da su važniji i od famoznih, zloglasnih financija.

I dok su vozačima izazov u Sv. Nedelji predstavljali prevrtljivi makadamski zavoji, gledateljima je bodrenje olakšala izdašna ponuda ića i pića, a kao poseban desert poslužene su vožnje u pravim rally automobilima, pa su i "civili" mogli iskusiti draži jurnjave u trkaćem vozilu.

Do pobjede u najjačoj "No limit" klasi u Svetoj Nedelji stigla je zagrebačka posada Ivan Čibaj - Saša Bitterman, a prošlogodišnji pobjednik prvog Showa, Juraj Šebalj iz publike je vjerojatno već najavio revanš sljedeće godine. Klasu "slabiji", ali nipošto manje atraktivni, Aljoša Novak i Matej Čar slavili su u konkurenciji "Super Sport" dok su štovatelji češke Škodovke, Antun Vrbanović - Vrba i Branimir Kučko bili najbolji u skupini Sprint.

U nastavku pogledajte opsežnu i uobičajeno kvalitetnu zbirku fotografija, nastalih pod vodstvom provjerenih video i foto lovaca Auto škole Remetinec. Uživajte!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...