Foto: 2. Rally Show St. Domenica by AŠ Remetinec

Foto: 2. Rally Show St. Domenica by AŠ Remetinec Auto škola Remetinec
Prvi je Rally Show St. Domenica, održan prošle godine, bio pravi hit - unatoč hladnom i vlažnom vremenu vozači i publika prepoznali su trud organizatora, AKK Sv. Nedelja, i tako je započela, nadamo se, tradicija.

Proteklog vikenda u okolici Samobora, na poznatoj "šodranoj" stazi Savršćak održan je 2. Rally Show Santa Domenica. Organizatori iz Svete Nedelje još su jednom dokazali da su entuzijazam i volja glavni aduti u osmišljavanju i provedbi ovakvih i sličnih natjecanja. Usudili bi se reći da su važniji i od famoznih, zloglasnih financija.

I dok su vozačima izazov u Sv. Nedelji predstavljali prevrtljivi makadamski zavoji, gledateljima je bodrenje olakšala izdašna ponuda ića i pića, a kao poseban desert poslužene su vožnje u pravim rally automobilima, pa su i "civili" mogli iskusiti draži jurnjave u trkaćem vozilu.

Do pobjede u najjačoj "No limit" klasi u Svetoj Nedelji stigla je zagrebačka posada Ivan Čibaj - Saša Bitterman, a prošlogodišnji pobjednik prvog Showa, Juraj Šebalj iz publike je vjerojatno već najavio revanš sljedeće godine. Klasu "slabiji", ali nipošto manje atraktivni, Aljoša Novak i Matej Čar slavili su u konkurenciji "Super Sport" dok su štovatelji češke Škodovke, Antun Vrbanović - Vrba i Branimir Kučko bili najbolji u skupini Sprint.

U nastavku pogledajte opsežnu i uobičajeno kvalitetnu zbirku fotografija, nastalih pod vodstvom provjerenih video i foto lovaca Auto škole Remetinec. Uživajte!

You have no rights to post comments