Najavni promo video za 2. Rally Kumrovec

Objavljeno u: 07/03/2012 - 09:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Auto klub Delta Sport Zagreb otvara hrvatsku rally sezonu organizacijom drugog po redu Rallyja Kumrovec koji je na rasporedu 31. ožujka u Kumrovcu. Vozače i njihove suvozače očekuje šest brzinskih ispita po zagorskim 'bregima' sa startom rallyja u 11:45 ispred muzeja 'Staro selo'.

Organizatori očekuju nastup rally posada iz svih dijelova Hrvatske, te susjednih država uz zapaženu medijsku praćenost zbog izuzetno zanimljive lokacije održavanja, kao i velikog broja gledatelja uz brzinske ispite.

Ujedno, organizatori su si dali truda te su napravili atraktivni najavni promo video koji bi trebao privući, nadamo se, još veći broj posada, ali i gledatelja u Kumrovec.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments