Croatia Rally predstavljen u Švedskoj, stiže Sandell

Objavljeno u: 10/03/2012 - 01:44 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Turistička zajednica Kvarnera i Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Švedskoj organizirali su tiskovnu konferenciju u četvrtak,  8. ožujka 2012. s početkom u 11 sati u poslovnom centru „Nalen“ u Stockholmu.

Prisustvovala su 32 novinara kojima je prezentirano EP Croatia rally 2012. u sklopu turističke ponude Kvarnera.

Gost je bio vozač MINI Super 2000 na natjecanjima WRC-a, Patrik Sandell, koji je rođen i živi u Švedskoj, a čest je gost Rijeke i Opatije.

Sandell dobro poznaje regiju Kvarner te je i sam najavio nastup na Croatia rallyju.

Ujedno je pozvao svoje kolege-vozače da se aktivno pridruže natjecanju kao vozači  ili posjetitelji rally-a u okolici Rijeke, 24.-26.svibnja.

U sklopu predstavljanja podijeljeni su i informativni letci Croatia Rally-a 2012. Koji će se dijeliti i na ostalim turističkim sajmovima koji slijede.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments