Croatia rally predstavljen u Ljubljani

TZ Kvarner predstavila se u Ljubljani na konferenciji za novinstvo sa proljetno - ljetnim manifestacijama gdje je poseban naglasak bio na Croatia rallyju. Slovenski novinari pokazali su veliko zanimanje za manifestaciju koja će se održati krajem svibnja, pošto najviše obožavatelja dolazi iz Slovenije. Ovogodišnje natjecanje Croatia rally biti će treće po redoslijedu ERC kalendara za 2012. godinu.

Prethode mu već održani Janner Rally u Austriji i Rally 1000 Miglia u Italiji. Zanimljivost uz brojku tri je i da je Rijeka po treći put domaćin rallyja. Dio parka vozača ponovno će biti smješten na glavnoj pješačkoj zoni, Korzu gdje će vozači i publika biti u svakodnevnoj interakciji uz bogati humanitarni i zabavni program.

AK MRC Sport intenzivno radi na mnogim poboljšanjima u svim segmentima rallyja kako bi bio uz bok najboljim organizatorima. U sportskom dijelu ostaju već poznati brzinski ispiti, jedina je novost da se najposjećeniji brzniski ispit Preluk vozi dva puta. Ujedno, promijenjena je lokacija za shakedown.

Nadamo se kako ćemo od 24.-26.05. 2012. u Rijeci vidjeti najpoznatije vozače i suvozače rally utrka.

You have no rights to post comments