Croatia rally predstavljen u Ljubljani

Objavljeno u: 25/03/2012 - 09:20 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
TZ Kvarner predstavila se u Ljubljani na konferenciji za novinstvo sa proljetno - ljetnim manifestacijama gdje je poseban naglasak bio na Croatia rallyju. Slovenski novinari pokazali su veliko zanimanje za manifestaciju koja će se održati krajem svibnja, pošto najviše obožavatelja dolazi iz Slovenije. Ovogodišnje natjecanje Croatia rally biti će treće po redoslijedu ERC kalendara za 2012. godinu.

Prethode mu već održani Janner Rally u Austriji i Rally 1000 Miglia u Italiji. Zanimljivost uz brojku tri je i da je Rijeka po treći put domaćin rallyja. Dio parka vozača ponovno će biti smješten na glavnoj pješačkoj zoni, Korzu gdje će vozači i publika biti u svakodnevnoj interakciji uz bogati humanitarni i zabavni program.

AK MRC Sport intenzivno radi na mnogim poboljšanjima u svim segmentima rallyja kako bi bio uz bok najboljim organizatorima. U sportskom dijelu ostaju već poznati brzinski ispiti, jedina je novost da se najposjećeniji brzniski ispit Preluk vozi dva puta. Ujedno, promijenjena je lokacija za shakedown.

Nadamo se kako ćemo od 24.-26.05. 2012. u Rijeci vidjeti najpoznatije vozače i suvozače rally utrka.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments