Croatia rally predstavljen u Ljubljani

Objavljeno u: 25/03/2012 - 09:20 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
TZ Kvarner predstavila se u Ljubljani na konferenciji za novinstvo sa proljetno - ljetnim manifestacijama gdje je poseban naglasak bio na Croatia rallyju. Slovenski novinari pokazali su veliko zanimanje za manifestaciju koja će se održati krajem svibnja, pošto najviše obožavatelja dolazi iz Slovenije. Ovogodišnje natjecanje Croatia rally biti će treće po redoslijedu ERC kalendara za 2012. godinu.

Prethode mu već održani Janner Rally u Austriji i Rally 1000 Miglia u Italiji. Zanimljivost uz brojku tri je i da je Rijeka po treći put domaćin rallyja. Dio parka vozača ponovno će biti smješten na glavnoj pješačkoj zoni, Korzu gdje će vozači i publika biti u svakodnevnoj interakciji uz bogati humanitarni i zabavni program.

AK MRC Sport intenzivno radi na mnogim poboljšanjima u svim segmentima rallyja kako bi bio uz bok najboljim organizatorima. U sportskom dijelu ostaju već poznati brzinski ispiti, jedina je novost da se najposjećeniji brzniski ispit Preluk vozi dva puta. Ujedno, promijenjena je lokacija za shakedown.

Nadamo se kako ćemo od 24.-26.05. 2012. u Rijeci vidjeti najpoznatije vozače i suvozače rally utrka.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments