Video: Rally Kumrovec 2012.

Objavljeno u: 02/04/2012 - 09:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally Kumrovec 2012. u organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba otvorio je sezonu domaćeg rally prvenstva, a kako je bilo u rodnom mjestu druga Tita možete pogledati u današnjem video kutku.

Podsjetimo, Mađar Janos Szilagyi s lakoćom je trijumfirao i upisao uvodnu pobjedu, no to nipošto ne znači da po 'zagorskim bregima' nije bilo uzbudljivo, a gledatelji su mogli uživati u odličnim vožnjama.

Da više ne duljimo uživajte u punih 15 minuta akcije s Rallyja Kumrovec 2012.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments