Posada Jemrić-Kapler rally sezonu započela 2. mjestom

Već godinama u samom vrhu, rally posada Branko Jemrić – Dražen Kappler, od ove godine članovi «AK Ad-Astra» i «GTM Kastav rally teama», sjajno su započeli novu rally sezonu na «2. Rally Kumrovec 2012». Šesto mjesto ukupnog poretka prvenstva Hrvatske i drugo mjesto u klasi 2 u dosta jakoj konkurenciji izvrstan je rezultat, koji obećava da će i nastavak sezone biti vrlo uspješan, a evo i prvih dojmova Branka Jemrića o otvaranju rally sezone:

- Jako smo zadovoljni. Staze  u Kumrovcu su bile vrlo tehnički zahtjevne, a kako je to ipak bio sprint rally, nije bilo mjesta ni za najmanju pogrešku. Prva dva «brzinca» smo odvozili oprezno, a kasnije smo malo i ubrzali, te se dizali u poretku. Drago nam je što sa našom «starom» Škodom Fabijom RS s dizel motorom, još uvijek možemo konkurirati puno jačim i tehnološki naprednijim autima. Osvojili smo i prve bodove za Škodu u prvenstvu proizvođača, te se nadamo, da će Škoda Hrvatska prepoznati naš veliki trud koji ulažemo u rally utrke, te nam u bliskoj budućnosti dati podršku.

Moram pohvaliti organizatora rallyja u Kumrovcu, «AK Delta sport», na odličnoj organizaciji i izuzetno dobroj suradnji s posadama i timovima. Ovog puta uz jako dobre pripreme, najveću ulogu u osvajanju ovog rezultata je odigrala moja preteća ekipa, koja je vrhunski odradila posao prije, za vrijeme i poslije relija. Ovaj rezultat posvećujem njima i veliko, veliko hvala na pomoći i podršci, svojoj najvećoj ljubavi "šefici" Maji (bez tebe nikad ništa), tastu Iveku (kojem se uvijek zaboravim zahavaliti, sorry) i suvozaču Draženu koji je na utrci odradio vrhunski posao!!!!!

Veliko hvala Dragecu Jakoviću (“Automehanika Jaković”) i Jožeku Šafraniću na pripremi auta!!! Veliko hvala Jurici iz Fidelis studija na trudu i potpori!!! Veliko hvala i svim navijačima (a bilo ih je stvarno puno) koji su "potegnuli" iz Zagreba i svojim navijanjem i bodrenjem nam dali veliki podstrek da damo sve od sebe!!!!

Video sadržaj

You have no rights to post comments