Video: Rally Kumrovec by Rally Puza

Objavljeno u: 10/04/2012 - 09:27 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvo natjecanje nove sezone domaćeg, hrvatskog prvenstva u rallyju održano je prije nešto više od tjedan dana u Kumrovcu.

Pobjednici i gubitnici su poznati, a dojmova s prvog rallyja je mnogo, unatoč kratkoći itinerera i malom broju ispita. I dok neki pozdravljaju uvođenje sprint formata u hrvatsko prvenstvo, drugima kratki itinerer nije baš najbolje "sjeo", pa se čuju priče kako bi još par ispita dodatno upotpunilo sprint rallyje. Argumente za povećanje broja ispita osobno i ne razumijem najbolje, jer sprint rally bi trebao biti - sprint rally! S malim brojem ispita, na kojima je potrebno sačuvati koncentraciju, kao i brzinu, te stalno imati na umu da za ispravljanje grešaka jednostavno nema vremena ni prostora. Doduše, dodavanje par ispita ne bi drastično promijenilo situaciju, ali par po par i došli bismo do uobičajenog formata po kojem su se inače odvijali "pravi" rallyji.

Kako bilo, sprint rally je održan, neki su kiksali, drugima su krivi bili automobili, treći ni sami ne znaju što bi rekli i sve im je to "poljoprivreda", a kako je prvi rally sezone vidjela ekipa Rally Puza pogledajte u video zapisu u nastavku.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

Video sadržaj

You have no rights to post comments