Predstavljanje kandidatkinja za Miss Croatia Rallyja

Objavljeno u: 13/04/2012 - 11:40 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Priprema nove natjecateljske sezone u punom je jeku. Do početka Croatia Rallyja dijeli nas nešto više od mjesec dana. To je ujedno treće ovogodišnje natjecanje ERC-a, Prvenstva Europe. Predstavljanje rallyja na riječkom Korzu kreće već ove subote u 9:00 sati. Svi zainteresirani moći će se slikati u natjecateljskom automobilu i sudjelovati u prigodnoj nagradnoj igri.

Na istome mjestu za nepunih mjesec dana biti će velik broj natjecateljskih automobila poznatih rally vozača. Prijave za Croatia Rally 2012. su otvorene do 16.05.2012. U slijedećim danima organizator će započeti sa predstavljanjem kandidatkinja za Miss Croatia Rally 2012.

Da biste saznali više o ovom natjecanju i popratnim priredbama na natjecanju koji će se najvećim dijelom odvijati u samom centru Grada Rijeke, posjetite web stranice natjecanja www.croatia-rally.com.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments