Sve spremno za 38. Zagreb Delta Rally

Objavljeno u: 17/04/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
I ove nam godine Auto klub Delta nudi poslasticu u obliku 38. Zagreb Delte Rallyja koji se održava na stazama u okolici Marije Bistrice 27. i 28. travnja. Natjecanje se boduje za Međunarodno Regionalno Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba "Sjeverna Liga".

Ceremonijalni start kreće iz Stubičkih Toplica, a sami brzinski ispiti iz Golubovca, preko Matenaca do Huma Bistričkog i nazad u suprotnom smjeru, dok će cilj i svečana dodjela nagrada biti u centru Marije Bistrice na Trgu Pape Ivana Pavla II.

Odlična suradnja sa klubovima iz Zagorja je doprinijela ponovnoj realizaciji na nekima više, a nekim manje poznatim stazama. Očekivani broj prijava je oko 50, a s obzirom na zahtjevnost pojedinih staza spektakl je zagarantiran.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments