46 posada na listi prijava 38. Zagreb Delta Rallyja

Objavljeno u: 24/04/2012 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Drugo natjecanje ovogodišnje sezone Prvenstva Hrvatske u rallyju održat će se predstojećeg vikenda na poznatim "pistama" u okolici Donje Stubice, Golubovca i Marije Bistrice.

Prema listi prijava koju je organizator natjecanja, Auto klub Delta, objavio jučer za nastup se prijavilo 46 posada, predvođenih pobjednikom prvog rallyja sezone u Kumrovcu, Janosem Szilagyijem.

Rally se održava na dobro znanim dionicama ispita Samci, Matenci te u okolici Golubovca. Rally je jednodnevnog karaktera i započinje u subotu, 28. travnja.

Više informacija na službenoj stranici rallyja.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments