Posada Prodan-Draženović spremna za Deltu

Objavljeno u: 24/04/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally posada Viliam Prodan i Zdravko Draženović u lov na svoje prve ovogodišnje bodove prvenstva Hrvatske i Međunarodnog prvenstva Hrvatske kreće ovaj vikend, kada je na redu "38. Zagreb Delta Rally 2012." u organizaciji zagrebačke "AK Delte". Na itinereru se nalazi 12 brzinskih ispita na asfaltnoj podlozi, a ukupna dužina rallyja iznosi 191,83 km, od čega se 91,32 km ubraja u brzinske ispite. Ceremonijalni start natjecanja održat će se u petak točno u 19.31 sati u Stubakima, dok je ciljna ceremonija u samom centru Marije Bistrice 29. travnja u 17 sati.

'Nakon za nas kobnog Kumrovca nemamo prava na grešku. Od brzinskih ispita poznat nam je tek Hum Bistrički koji se vozio prošle godine, no imamo dovoljno vremena za upoznavanje i ostalih brzinaca. Automobil je u završnoj fazi pripreme te se iskreno nadam da se kumrovečki udes neće odrazit u našoj vožnji', kazao je Prodan.Optimizam, nestrpljivost i glad za bodovima ne krije niti njegov suvozač. 'Jedva čekamo ponovno sjesti u "našu" malu jurilicu, uživati u vožnjama, uštimati sitnice te uz što manje poteškoća završiti rally. Delta će biti vrlo naporna obzirom da traje cijeli dan. Iako smo "nova" posada, ranija iskustva pomogla su da sve vrlo brzo pronađemo i mogu reći da sasvim dobro funkcioniramo. Ne nedostaje niti dobre zafrkancije i smijeha između brzinaca, što me posebno veseli. Vidimo se u Zagorju', poručio je Draženović.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments