Posada Prodan-Draženović spremna za Deltu

Objavljeno u: 24/04/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally posada Viliam Prodan i Zdravko Draženović u lov na svoje prve ovogodišnje bodove prvenstva Hrvatske i Međunarodnog prvenstva Hrvatske kreće ovaj vikend, kada je na redu "38. Zagreb Delta Rally 2012." u organizaciji zagrebačke "AK Delte". Na itinereru se nalazi 12 brzinskih ispita na asfaltnoj podlozi, a ukupna dužina rallyja iznosi 191,83 km, od čega se 91,32 km ubraja u brzinske ispite. Ceremonijalni start natjecanja održat će se u petak točno u 19.31 sati u Stubakima, dok je ciljna ceremonija u samom centru Marije Bistrice 29. travnja u 17 sati.

'Nakon za nas kobnog Kumrovca nemamo prava na grešku. Od brzinskih ispita poznat nam je tek Hum Bistrički koji se vozio prošle godine, no imamo dovoljno vremena za upoznavanje i ostalih brzinaca. Automobil je u završnoj fazi pripreme te se iskreno nadam da se kumrovečki udes neće odrazit u našoj vožnji', kazao je Prodan.Optimizam, nestrpljivost i glad za bodovima ne krije niti njegov suvozač. 'Jedva čekamo ponovno sjesti u "našu" malu jurilicu, uživati u vožnjama, uštimati sitnice te uz što manje poteškoća završiti rally. Delta će biti vrlo naporna obzirom da traje cijeli dan. Iako smo "nova" posada, ranija iskustva pomogla su da sve vrlo brzo pronađemo i mogu reći da sasvim dobro funkcioniramo. Ne nedostaje niti dobre zafrkancije i smijeha između brzinaca, što me posebno veseli. Vidimo se u Zagorju', poručio je Draženović.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments