Natječaj za najbolju fotografiju Croatia Rallyja

Objavljeno u: 27/04/2012 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Povodom skorašnjeg Croatia Rallyja organizator je objavio priopćenje o humanitarnom karakteru priredbe te natječaju za izbor najbolje fotografije. Objavu prenosimo u nastavku.

I ove godine natjecanje za Croatia rally 2012 (24. – 26. travnja [svibnja, op. a.]) imati će humanitarni karakter. Uoči samoga rallyja održati će se humanitarna aukcija, malonogometna utakmica između vozača rallyja i tima beskućnika Rijeke i nastup zbora „Crvene ruže“ iz udruge „Srce“.

Ovim putem organizator raspisuje natječaj za Najbolju fotografiju s natjecanja Croatia rally 2012 u kategorijama:

  • Najbolja amaterska fotografija
  • Najbolja profesionalna fotografija
  • Najbolja fotografija generalnog sponzora
  • Najbolja fotografija natjecateljica/ce za izbor Miss Croatia rally-a
  • Najbolja noćna snimka
  • Najbolja slika auta u pokretu

Svaka od pobjedničkih fotografija biti će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 750 kn (100 €). Ime autora biti će zajedno s fotografijom objavljeno na službenim stranicama Croatia rally-a. Želimo Vam puno sreće, i neka najbolja fotografija pobijedi!

Više o natjecanju, dionicama brzinskih ispita, programu za vozače i publiku možete pogledati na www.croatia-rally.com.

Napomena: ni uz najbolju volju na stranicama rallyja nismo uspjeli saznati baš ništa o foto natječaju, rokove, adrese na koje se radovi šalju, formate fotografija, uvjete natječaja i slične neophodne informacije.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments