Šebalj i Klinc: "Svi na Deltu!"

Objavljeno u: 27/04/2012 - 02:29 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se u subotu 28.4. Pred nama je Delta rally, koji će  se voziti po cestama Hrvatskog Zagorja. Prijavljeno je ukupno 46 posada, što je odlična brojka. Među prijavljenima su i glavni protagonisti prošlog relija u Kumrovcu. Sa startnim brojem jedan nastupa Szilagy zatim slijede Pulić, Šebalj i Lončarić, itd. Upravo među ovim imenima treba tražiti i pobjednika. Nema sumnje da će se borba sa prošlog relija u Kumrovcu nastaviti i ovog vikenda.

Juraj Šebalj:
Nakon slabijeg starta u Kumrovcu svakako očekujem bolju vožnju. Auto je ok i nadam se da neće biti nikakvih tehničkih poteškoća. Danas smo pregledali brzince i mogu reći da će biti interesantno. Tri brzinca koji se voze u oba smjera su brzi i zahtjevni. Bit će sigurno dosta šljunka i prašine pri promjeni smjera. Tu svakako treba biti oprezan no treba dati i maksimum. Reli je kilometražom duži no nisam siguran da će pogreške biti moguće nadoknaditi. U svakom slučaju veselim se predstojećem vikendu.

Toni Klinc:
Brzinci su odlični. Samce smo vozili na Delti mnogo puta, dok su ova dva za sve nas potpuno nova. U potpunosti odgovaraju konfiguraciji klasične Delte. Dakle, brzi su i tehnički zahtjevni. Kako u Kumrovcu nismo blistali, očekujemo prije svega uhvatiti dobar ritam. Nakon toga ćemo vidjeti kako stojimo s konkurencijom.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments