Šebalj i Klinc: "Svi na Deltu!"

Objavljeno u: 27/04/2012 - 02:29 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se u subotu 28.4. Pred nama je Delta rally, koji će  se voziti po cestama Hrvatskog Zagorja. Prijavljeno je ukupno 46 posada, što je odlična brojka. Među prijavljenima su i glavni protagonisti prošlog relija u Kumrovcu. Sa startnim brojem jedan nastupa Szilagy zatim slijede Pulić, Šebalj i Lončarić, itd. Upravo među ovim imenima treba tražiti i pobjednika. Nema sumnje da će se borba sa prošlog relija u Kumrovcu nastaviti i ovog vikenda.

Juraj Šebalj:
Nakon slabijeg starta u Kumrovcu svakako očekujem bolju vožnju. Auto je ok i nadam se da neće biti nikakvih tehničkih poteškoća. Danas smo pregledali brzince i mogu reći da će biti interesantno. Tri brzinca koji se voze u oba smjera su brzi i zahtjevni. Bit će sigurno dosta šljunka i prašine pri promjeni smjera. Tu svakako treba biti oprezan no treba dati i maksimum. Reli je kilometražom duži no nisam siguran da će pogreške biti moguće nadoknaditi. U svakom slučaju veselim se predstojećem vikendu.

Toni Klinc:
Brzinci su odlični. Samce smo vozili na Delti mnogo puta, dok su ova dva za sve nas potpuno nova. U potpunosti odgovaraju konfiguraciji klasične Delte. Dakle, brzi su i tehnički zahtjevni. Kako u Kumrovcu nismo blistali, očekujemo prije svega uhvatiti dobar ritam. Nakon toga ćemo vidjeti kako stojimo s konkurencijom.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments