Šebalj i Klinc: "Svi na Deltu!"

Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se u subotu 28.4. Pred nama je Delta rally, koji će  se voziti po cestama Hrvatskog Zagorja. Prijavljeno je ukupno 46 posada, što je odlična brojka. Među prijavljenima su i glavni protagonisti prošlog relija u Kumrovcu. Sa startnim brojem jedan nastupa Szilagy zatim slijede Pulić, Šebalj i Lončarić, itd. Upravo među ovim imenima treba tražiti i pobjednika. Nema sumnje da će se borba sa prošlog relija u Kumrovcu nastaviti i ovog vikenda.

Juraj Šebalj:
Nakon slabijeg starta u Kumrovcu svakako očekujem bolju vožnju. Auto je ok i nadam se da neće biti nikakvih tehničkih poteškoća. Danas smo pregledali brzince i mogu reći da će biti interesantno. Tri brzinca koji se voze u oba smjera su brzi i zahtjevni. Bit će sigurno dosta šljunka i prašine pri promjeni smjera. Tu svakako treba biti oprezan no treba dati i maksimum. Reli je kilometražom duži no nisam siguran da će pogreške biti moguće nadoknaditi. U svakom slučaju veselim se predstojećem vikendu.

Toni Klinc:
Brzinci su odlični. Samce smo vozili na Delti mnogo puta, dok su ova dva za sve nas potpuno nova. U potpunosti odgovaraju konfiguraciji klasične Delte. Dakle, brzi su i tehnički zahtjevni. Kako u Kumrovcu nismo blistali, očekujemo prije svega uhvatiti dobar ritam. Nakon toga ćemo vidjeti kako stojimo s konkurencijom.

You have no rights to post comments