Objavljeni uvjeti natječaja za najbolju fotografiju Croatia rallyja

Objavljeno u: 28/04/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizatori skorašnjeg Croatia Rallyja 2012. raspisali su natječaj za najbolju fotografiju s natjecanja u više različitih kategorija, a sada su poznati i uvjeti samog natječaja.

Približavanjem još jednog izdanja Croatia rallyja organizatori su ubacili u petu 'brzinu' i na zanimljive načine pokušavaju animirati što veći broj poklonika da uživo prat samo natjecanje. Jedna od hvalevrijednih zamisli je i natječaj za najbolju fotografiju, a nakon sitnog propusta sada su poznati i uvjeti samog natječaja.

Detaljne uvjete natječaja možete pronaći na službenim stranicama natjecanja na adresi www.croatia-rally.com.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments