Video: Nenad Lončarić - Tomislav Pazman, onboard akcija

Objavljeno u: 30/04/2012 - 13:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Lončarić - Pazman drugi rally sezone, održan prošlog vikenda na klasičnim brzinskim ispitima nekadašnje "Delte", završili su na trećem mjestu ukupnog poretka, te prvom mjestu klase 5.

U nastavku donosimo dva video zapisa njihovog nastupa u Subaru Imprezi STI  na Zagreb Delta Rallyju i to na stazama ispita Matenci i Samci.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments