Hanninen, Sandell i Gassner Jr. na Croatia Rallyju

Objavljeno u: 03/05/2012 - 18:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Već ovaj mjesec počinje Croatia rally-a koji će se održati 24.–26.05.2012 u Rijeci i okolici. Po prvi puta u Hrvatsku dolazi Škoda Motorsport Team i vozač Juho Hanninen sa vozilom Škoda Fabia S2000. Vozač u WRC prvenstvu Patrik Sandell već je nastupao u Hrvatskoj dok iz Red Bull tima, vozač Hermann Gastner Jr. isprobat će po prvi puta brzinske ispite u okolici Rijeke. To su nam i službeno potvrdili vodeči ljudi timova a svoju potvrdu začinili su i poslanim prijavama koje su stigle u ured relija.

Izašao je novi Rally Guide (Reli vodič za natjecateljske posade sudionika rally-a)koji sadrži detaljne informacije o tijeku rally-a te se nalazi na službenim internet stranicama.

Obavještavamo sve vozačice da je na Croatia rally-u raspisan i „Lady cup“ u kojem će se boriti ženske posade za posebnu nagradu organizatora uz posebne pogodnosti. Zainteresirane posade mogu se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments