Hanninen, Sandell i Gassner Jr. na Croatia Rallyju

Objavljeno u: 03/05/2012 - 18:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Već ovaj mjesec počinje Croatia rally-a koji će se održati 24.–26.05.2012 u Rijeci i okolici. Po prvi puta u Hrvatsku dolazi Škoda Motorsport Team i vozač Juho Hanninen sa vozilom Škoda Fabia S2000. Vozač u WRC prvenstvu Patrik Sandell već je nastupao u Hrvatskoj dok iz Red Bull tima, vozač Hermann Gastner Jr. isprobat će po prvi puta brzinske ispite u okolici Rijeke. To su nam i službeno potvrdili vodeči ljudi timova a svoju potvrdu začinili su i poslanim prijavama koje su stigle u ured relija.

Izašao je novi Rally Guide (Reli vodič za natjecateljske posade sudionika rally-a)koji sadrži detaljne informacije o tijeku rally-a te se nalazi na službenim internet stranicama.

Obavještavamo sve vozačice da je na Croatia rally-u raspisan i „Lady cup“ u kojem će se boriti ženske posade za posebnu nagradu organizatora uz posebne pogodnosti. Zainteresirane posade mogu se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments