'Zeleni' Croatia rally 2012.

Objavljeno u: 09/05/2012 - 08:45 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizator Croatia rallyja 2012. je odlučio istaknuti važnost ekološki osvještenog ponašanja u sklopu ovogodišnje utrke. U suradnji s dioničkim društvom za skupljanje, reciklažu i trgovinu ostataka i otpadaka Metis d.d. postaviti će „eko-otoke“ za sakupljanje i razdvajanje otpada koji nastaje u procesu automobilističke utrke i to na dva načina.

Jedan se odnosi na park vozača gdje će biti postavljeni spremnici za recikliranje otpada i to: otpadne gume, otpadna ulja i maziva, otpadne baterije i akumulatori, zauljene krpe i rukavice te otpadni karton i papir. Drugi, i vizualno najzanimljiviji način gledateljima, će zasigurno biti Preluk gdje će zone izlijetanja biti sačinjene od bala ambalažnih limenki i ambalažnog kartona. Promocija sporta i ekologije nastaviti će se u sklopu radionica i organiziranih natjecateljskih igara za građane, na Korzu 25.05.2012.godine i dalje s temom zbrinjavanja otpada.

Cilj ovogodišnje ekološke teme Croatia rallyja je istaknuti važnost ekologije u svakodnevnom životu i autosportu općenito te povezati ekološki osviješteno ponašanje sa sportskim kodeksom među vozačima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments