Hanninen predvodi listu od 48 prijavljenih posada

Objavljeno u: 18/05/2012 - 18:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sljedećeg tjedna europsko prvenstvo u rallyju održat će treće natjecanje ovogodišnje sezone, Croatia Rally. Za nastup na brzinskim ispitima Istre, Kvarnera i Gorskog Kotara prijavljeno je 48 posada.

Prijavljene predvodi Juho Hanninen, ujedno i glavni favorit obzirom na iskustvo i brojne uspjehe na međunarodnoj sceni. Slijedi bivši juniorski prvak svijeta i ovogodišnji povremeni Prodriveov vozač Patrik Sandell, koji će u Hrvatskoj ipak nastupiti u Škodi Fabiji S2000. Treće mjesto startne liste pripalo je još jednom poznatom sudioniku velikih međunarodnih prvenstava, Hermannu Gassneru mlađem u trećoj od ukupno pet Fabija S2000 specifikacije.

"Poljoprivrednik" Niko Pulić pokušat će na Croatia Rallyju nadoknaditi izgubljeno nakon izlijetanja na Zagreb Delta Rallyju dok će Juraj Šebalj i pohrvaćeni Mađar Janos Szilagyi prije svega ciljati na bodove u domaćoj konkurenciji.

Cjelokupna lista prijava dostupna je na sljedećem linku u PDF obliku.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments