Hanninen predvodi listu od 48 prijavljenih posada

Objavljeno u: 18/05/2012 - 18:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sljedećeg tjedna europsko prvenstvo u rallyju održat će treće natjecanje ovogodišnje sezone, Croatia Rally. Za nastup na brzinskim ispitima Istre, Kvarnera i Gorskog Kotara prijavljeno je 48 posada.

Prijavljene predvodi Juho Hanninen, ujedno i glavni favorit obzirom na iskustvo i brojne uspjehe na međunarodnoj sceni. Slijedi bivši juniorski prvak svijeta i ovogodišnji povremeni Prodriveov vozač Patrik Sandell, koji će u Hrvatskoj ipak nastupiti u Škodi Fabiji S2000. Treće mjesto startne liste pripalo je još jednom poznatom sudioniku velikih međunarodnih prvenstava, Hermannu Gassneru mlađem u trećoj od ukupno pet Fabija S2000 specifikacije.

"Poljoprivrednik" Niko Pulić pokušat će na Croatia Rallyju nadoknaditi izgubljeno nakon izlijetanja na Zagreb Delta Rallyju dok će Juraj Šebalj i pohrvaćeni Mađar Janos Szilagyi prije svega ciljati na bodove u domaćoj konkurenciji.

Cjelokupna lista prijava dostupna je na sljedećem linku u PDF obliku.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments