Promjene u rukovodstvu Croatia Rallyja

Objavljeno u: 22/05/2012 - 16:13 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Biltenom objavljenim na stranicama krovne automobilističke institucije u Hrvatskoj obznanjene su promjene u rukovodstvu predstojećeg Croatia Rallyja.

Natjecanje iz kalendara FIA Europskog prvenstva u rallyju održava se predstojećeg vikenda, točnije od četvrtka 24. do subote 26. svibnja u okolici Rijeke i Buzeta.

Prema promjenema iz biltena, dužnost direktora rallyja od Slavena Dedića preuzeo je Igor Kacin, zamjenik direktora više nije Miran Kacin nego Jan Regner, tajnik natjecanja je Marinko Krbavčić umjesto Dine Deljkića dok je dužnost osobe za odnose s natjecateljima od Barbore Novakove preuzeo Darko Krpan. Maja Plavčak preuzela je službu administrativnih provjera od Koraljke Tomičić, a Miroslav Krpan zamijenio je Marka Ivezića na mjestu osobe za odnose s medijima. Ivezić je, pak, uvršten na listu sudaca natjecanja te na mjesto predsjednika sudaca u konkurenciji Prvenstva Hrvatske te Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske.

Preostale promjene u satnici i proceduri natjecanja nalaze se u spomenutom Biltenu na HAKS-ovim stranicama.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments