Promjene u rukovodstvu Croatia Rallyja

Objavljeno u: 22/05/2012 - 16:13 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Biltenom objavljenim na stranicama krovne automobilističke institucije u Hrvatskoj obznanjene su promjene u rukovodstvu predstojećeg Croatia Rallyja.

Natjecanje iz kalendara FIA Europskog prvenstva u rallyju održava se predstojećeg vikenda, točnije od četvrtka 24. do subote 26. svibnja u okolici Rijeke i Buzeta.

Prema promjenema iz biltena, dužnost direktora rallyja od Slavena Dedića preuzeo je Igor Kacin, zamjenik direktora više nije Miran Kacin nego Jan Regner, tajnik natjecanja je Marinko Krbavčić umjesto Dine Deljkića dok je dužnost osobe za odnose s natjecateljima od Barbore Novakove preuzeo Darko Krpan. Maja Plavčak preuzela je službu administrativnih provjera od Koraljke Tomičić, a Miroslav Krpan zamijenio je Marka Ivezića na mjestu osobe za odnose s medijima. Ivezić je, pak, uvršten na listu sudaca natjecanja te na mjesto predsjednika sudaca u konkurenciji Prvenstva Hrvatske te Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske.

Preostale promjene u satnici i proceduri natjecanja nalaze se u spomenutom Biltenu na HAKS-ovim stranicama.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments