Prodan i Draženović spremni za bodove na Croatia rallyu

Objavljeno u: 23/05/2012 - 14:59 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon turbulentnog, ali pobjedničkog nastupa na Delti, rally posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović na 39. Croatia rallyu ide u lov na nove bodove. Pred domaćom publikom, naročito na brzinskim ispitima u Istri i na Preluku, Vili i Zdravko juriti će u svom sitnom ali dinamitnom Citroenu C2 R2 Max, s kojim su nedavno odradili iscrpna testiranja trenirajući u Sloveniji. Sa startne rampe na Korzu u četvrtak u 18 sati krenut će njihova borba za što bolji plasman u generalnom poretku prvenstva Hrvatske, u kojem su trenutno treći, ali i za  izbijanje na vrh klase 3 u Međunarodnom državnom prvenstvu, u kojoj zaostaju za vodećim Stanićem svega pola boda.   

Viliam:
Najteži ispit sezone je pred nama, pripreme su u tijeku, brzinci su nam manje-više poznati od prošle godine, iznimno su zahtjevni i prilično prljavi zbog šodera, ali usprkos svemu nadamo da nećemo imat problema kao na prva dva ovogodišnja natjecanja te da ćemo sretno završiti i ovo natjecanje.

Zdravko:
Nadamo se dobrom uspjehu i bez oborina.Biti će to pravi test za nas kao posadu i automobil. Pripreme u Sloveniji bile su i više nego odlične i sto reći druge nego: vidimo se na ciljnoj rampi u subotu. Ovim putem pozivam sve ljubitelje brzina na obronke Učke u četvrtak, legendarni Preluk u petak popodne i navečer te dio brda Buzet u subotu.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments