Bez Sandella na startu Croatia Rallyja

Objavljeno u: 24/05/2012 - 17:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Švedski vozač i bivši juniorski svjetski prvak Patrik Sandell neće nastupiti na 39. izdanju Croatia Rallyja, a razloge odustajanja zasad je prilično teško dokučiti.

Sandell je, naime, na svom Facebook profilu prvo prenio kratak tweet u kojem kaže kako ne može nastupiti jer organizator nije osigurao automobil. Nešto kasnije uslijedila je i duža objava u kojoj Šveđanin tvrdi kako organizatori, MCR Sport, nisu na vrijeme dopremili obećani S2000 automobil u kojem su Patrik i suvozačica Maria Andersson trebali nastupiti na rallyju i to na poziv organizatora.

"Teško je nakon priprema koje su trajale cijeli tjedan doći nadomak početka rallyja i saznati kako nastup nije moguć. Za probleme s automobilom saznali smo tek jutros, znači nekoliko sati prije početka rallyja", rekao je Sandell.

Sandell kaže kako zasad nema dodatnih informacija.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments