Prodan i Draženović zadovoljni Croatia Rallyjem

Objavljeno u: 29/05/2012 - 12:47 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović izuzetno je zadovoljna svojim rezultatima na netom završenom Croatia Rallyju, na kojem su za upravljačem Citroëna C2 R2 stigli do pobjede u klasi.

Istovremeno, Prodan i Draženović na svoj su račun dodali i drugo mjesto u ukupnom poretku u konkurenciji hrvatskih posada te prvo mjesto u klasi 6 u Prvenstvu Europe.

O svim uspjesima i tijekom samog rallyja objavili su post na službenoj web stranici.

"Sve je počelo u četvrtak ceremonijalnim startom na Korzu gdje je nas je mnoštvo publike ispratilo na prvi brzinski ispit, na Učku s Istarske strane pa sve do Veprinca. Pratilo nas je promjenjivo vrijeme te krivi odabir guma za prvi brzinac što nam je zasigurno usporilo na tom prvom brzincu, ali smo unatoč tome odmah zasjeli na vrh klase 3. Nakon Učke slijedili su prvi Permani gdje smo još povećali prednost te nakon dva brzinca sigurno bili u vodstvu. Na drugu Učku, noćnu, krenuli smo puno življe nego prvu s obzirom da smo imali dabar odabir guma, te odrađujemo rutinski kao i druge Permane nakon kojih idemo na zasluženo noćenje s velikom prednošću", kažu između ostalog Prodan i Draženović.

Cijelu objavu možete pročitati na web stranici posade Prodan - Draženović.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments