Prodan i Draženović zadovoljni Croatia Rallyjem

Posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović izuzetno je zadovoljna svojim rezultatima na netom završenom Croatia Rallyju, na kojem su za upravljačem Citroëna C2 R2 stigli do pobjede u klasi.

Istovremeno, Prodan i Draženović na svoj su račun dodali i drugo mjesto u ukupnom poretku u konkurenciji hrvatskih posada te prvo mjesto u klasi 6 u Prvenstvu Europe.

O svim uspjesima i tijekom samog rallyja objavili su post na službenoj web stranici.

"Sve je počelo u četvrtak ceremonijalnim startom na Korzu gdje je nas je mnoštvo publike ispratilo na prvi brzinski ispit, na Učku s Istarske strane pa sve do Veprinca. Pratilo nas je promjenjivo vrijeme te krivi odabir guma za prvi brzinac što nam je zasigurno usporilo na tom prvom brzincu, ali smo unatoč tome odmah zasjeli na vrh klase 3. Nakon Učke slijedili su prvi Permani gdje smo još povećali prednost te nakon dva brzinca sigurno bili u vodstvu. Na drugu Učku, noćnu, krenuli smo puno življe nego prvu s obzirom da smo imali dabar odabir guma, te odrađujemo rutinski kao i druge Permane nakon kojih idemo na zasluženo noćenje s velikom prednošću", kažu između ostalog Prodan i Draženović.

Cijelu objavu možete pročitati na web stranici posade Prodan - Draženović.

You have no rights to post comments