Prodan i Draženović zadovoljni Croatia Rallyjem

Objavljeno u: 29/05/2012 - 12:47 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović izuzetno je zadovoljna svojim rezultatima na netom završenom Croatia Rallyju, na kojem su za upravljačem Citroëna C2 R2 stigli do pobjede u klasi.

Istovremeno, Prodan i Draženović na svoj su račun dodali i drugo mjesto u ukupnom poretku u konkurenciji hrvatskih posada te prvo mjesto u klasi 6 u Prvenstvu Europe.

O svim uspjesima i tijekom samog rallyja objavili su post na službenoj web stranici.

"Sve je počelo u četvrtak ceremonijalnim startom na Korzu gdje je nas je mnoštvo publike ispratilo na prvi brzinski ispit, na Učku s Istarske strane pa sve do Veprinca. Pratilo nas je promjenjivo vrijeme te krivi odabir guma za prvi brzinac što nam je zasigurno usporilo na tom prvom brzincu, ali smo unatoč tome odmah zasjeli na vrh klase 3. Nakon Učke slijedili su prvi Permani gdje smo još povećali prednost te nakon dva brzinca sigurno bili u vodstvu. Na drugu Učku, noćnu, krenuli smo puno življe nego prvu s obzirom da smo imali dabar odabir guma, te odrađujemo rutinski kao i druge Permane nakon kojih idemo na zasluženo noćenje s velikom prednošću", kažu između ostalog Prodan i Draženović.

Cijelu objavu možete pročitati na web stranici posade Prodan - Draženović.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments