Video: Croatia Rally by Rally Puza

Objavljeno u: 01/06/2012 - 00:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Iza nas je još jedno izdanje Croatia Rallyja, vozači i njihove prateće momčadi već su na zasluženom odmoru i sada nam tek preostaje da zbrojimo dojmove o trećem rallyju sezone Europskog prvenstva.

Naravno, po našoj dobroj staroj tradiciji iza svakog rallyja vuku se repovi, pa tako niti ovaj rally nije bio iznimka. Neki su zadovoljni, neki nimalo, no ovog puta nećemo se baviti tom tematikom.

A kako je 39. po redu Croatia rally vidjela ekipa Rally Puza pogledajte u video zapisu u nastavku.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments