Video: Croatia Rally u izvedbi Bronkarta i Blondeela

Objavljeno u: 04/06/2012 - 18:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Belgijska posada Renaud Bronkart - Frank Blondeel nedavni je Croatia Rally završila na, u pravilu, nezahvalnom posljednjem mjestu ukupnog poretka, no unatoč brojnim problemima s automobilom i vlastitom opremom uporni su Belgijci uspjeli stići do cilja u Rijeci.

Osim poteškoća s Toyotom Yaris u njenom pitomom 1.0 izdanju, belgijski je tandem imao problema i sa sigurnosno-komunikacijskom opremom.

U prijevodu, dogodilo im se ono čega se pribojavaju sve posade - crk'o je interkom sustav i komunikacija vozača i suvozača bila je nemoguća, pa je navigator pribjegao oprobanoj metodi - urlanju iz petnih žila.

Kako je brzinski ispit Platak izgledao iz perspektive Bronkarta i Blondeela pogledajte u priloženom videu. Momci su ovih dana organizatoru Croatia Rallyja uputili pismo zahvale - entuzijasti kakvih u rallyju nikada nije nedostajalo.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments