Video: Kada "Lonac" vozi za publiku

Objavljeno u: 18/06/2012 - 08:20 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nenad Lončarić u Novom Vinodolskom nije se dokopao vrha poretka u Subaru Imprezi s kojom nastupa u klasi S, no to ga nije spriječilo da publici zahvali na podršci i praćenju rallyja.

I zahvalio je na najbolji mogući način - vožnjom. Pa kada se već nije uspio umiješati u borbu za pobjedu, odlučio je vlastite gušte za volanom podijeliti s gledateljima na jednom od zavoja rallyja Novi Vinodolski.

Dok su se suci i dio publike bavili obogaljenom Hondom Bore Mateše, Lonac je odradio ples zahvale i nakon par pirueta nastavio vožnju. Ovacije nisu izostale.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments