Ideje na djelu: Rally Cup Učka 2012!

Objavljeno u: 19/06/2012 - 01:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizatori brdske utrke Učka odlučili su prijeći s riječi na djelo i napokon jednu od brojnih ideja koje kuloarima domaće automobilističke scene kruže već godinama provesti u djelo.

Tako će na ovogodišnjem izdanju utrke na Učki osim brdaša nastupiti i vozači rallyja u sklopu posebnog rally "pod-natjecanja". Detalje o ovoj novosti u ponudi utrka u Hrvatskoj organizatori će predstaviti u biltenu, koji bi trebao pristići uskoro. U međuvremenu prenosimo vijest sa službenih stranica utrke Učka 2012.

U svrhu promocije i popularizacije auto sporta organizatori ovogodišnje utrke Učka 2012. odlučili su uvesti jedan novitet. Naime, radi povećanja posada, kao i same atraktivnosti navedenog natjecanja, te bolje atmosfere na utrkama organizator Brdske utrke Učka 2012. ove godine po prvi puta organizirati će Rally cup Učka.

Ovim putem napominjemo da svi natjecatelji koji se budu bodovali u Rally cupu, moraju nastupati u klasama kojim pripadaju za prvenstvo Hrvatske u brdskim auto utrkama, te će se njihovi rezultati za Rally cup izvlačit iz PH. Detalji za vozače, te tehnički detalji za vozila (gume, sigurnosna oprema…) biti će propisani uskoro u biltenu, no osnovni uvjet je da auto bude identičan kao za nastup na rallyu.

Kako sada slijedi za relijaše pauza od četiri mjeseca, nadamo se da će ova ideja naići na njihovu podršku, te da će prvi tjedan mjeseca srpnja iskoristiti za zabavu i trening na Učki.

Službena web stranica utrke Učka 2012.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments