Ideje na djelu: Rally Cup Učka 2012!

Objavljeno u: 19/06/2012 - 01:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizatori brdske utrke Učka odlučili su prijeći s riječi na djelo i napokon jednu od brojnih ideja koje kuloarima domaće automobilističke scene kruže već godinama provesti u djelo.

Tako će na ovogodišnjem izdanju utrke na Učki osim brdaša nastupiti i vozači rallyja u sklopu posebnog rally "pod-natjecanja". Detalje o ovoj novosti u ponudi utrka u Hrvatskoj organizatori će predstaviti u biltenu, koji bi trebao pristići uskoro. U međuvremenu prenosimo vijest sa službenih stranica utrke Učka 2012.

U svrhu promocije i popularizacije auto sporta organizatori ovogodišnje utrke Učka 2012. odlučili su uvesti jedan novitet. Naime, radi povećanja posada, kao i same atraktivnosti navedenog natjecanja, te bolje atmosfere na utrkama organizator Brdske utrke Učka 2012. ove godine po prvi puta organizirati će Rally cup Učka.

Ovim putem napominjemo da svi natjecatelji koji se budu bodovali u Rally cupu, moraju nastupati u klasama kojim pripadaju za prvenstvo Hrvatske u brdskim auto utrkama, te će se njihovi rezultati za Rally cup izvlačit iz PH. Detalji za vozače, te tehnički detalji za vozila (gume, sigurnosna oprema…) biti će propisani uskoro u biltenu, no osnovni uvjet je da auto bude identičan kao za nastup na rallyu.

Kako sada slijedi za relijaše pauza od četiri mjeseca, nadamo se da će ova ideja naići na njihovu podršku, te da će prvi tjedan mjeseca srpnja iskoristiti za zabavu i trening na Učki.

Službena web stranica utrke Učka 2012.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments