21. Rally Opatija, najava

Objavljeno u: 26/09/2012 - 04:11 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Opatijska rivijera i park prirode Učka, prvog vikenda u 10. mjesecu, pretvorit će se u pravu oktansku meku. Naime, 5. i 6. listopada održava se 21. izdanje opatijskog rallya.

Ukupna dužina rallya iznosi 144,23 kilometra s četiri brzinska ispita (11:59  BI 1: Veprinac 1; 13:12  BI 2: Veprinac 2; 15:47  BI 3: Učka 1; 17:00  BI 4: Učka 2), u duljini ukupno 46,68 kilometara, a natjecanje se boduje za Međunarodno Regionalno Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Auto i karting lige Zapad.

- Petak, 28. 09. 2012. do 24 sata, posljednji je dan prijava s redovnom članarinom dok će se lista prijavljenih objaviti 2. listopada. Cijeli oktanski 'šušur' počinje u petak, 5. listopada na opatijskom mulu (Zert), gdje će biti smješten park vozača s posebnim zabavnim programom u caffe baru Galija. Verifikacija dokumenata zakazana je za subotu, 6. listopada, kao i svečano otvaranje natjecanja koje je predviđeno u 11:15 sati, nakon čega kreću vožnja četiri brzinska ispita na Učki. Završetak rallya predviđen je u 18:00 sati na opatijskom mulu, dok će se proglašenje pobjednika i podjela nagrada održati u Grand hotelu četiri opatijska cvijeta s početkom u 20:30 sati, kazao je Igor Puž ispred organizatora iz AK Opatija.

Opatijsku rally karavanu predvodit će posada Juraj ŠEBALJ/Toni KLINC (AKK 'Sveta Nedjelja'); Janos SZILAGYI/Csanyi BOTOND (AK 'Delta Sport');Viliam PRODAN/Zdravko DRAŽENOVIĆ (AK 'Buzet Autosport'); Manuel KODELJA/Vedran BUŽIĆ (AK 'Buzet Autosport'). Dok će 'domaće' boje braniti Sebastijan IVŠIĆ/Alen BARIŠIĆ (AK 'Opatija'); Paulo PETRETIĆ/Elvis PUŽ (AK 'Matulji Racing'/AK 'Opatija'); Igor PUŽ/ Tihomir PAŠIĆ (AK 'Opatija Motorsport'); Sebastian ČEPAR/Elvino SVETIĆ (AK MRCSport); Davor MIHELIĆ/Mateo BUTORAC (AK 'Opatija Motorsport'); Tomas HRVATIN/Damir KUZMIĆ (AK MRC Sport/AK 'Opatija Motorsport); Robert GRBAC/Sandra SRDOČ (AK 'AD-Astra') i Igor GAUŠ/Andi AFRIĆ (AK 'AD-Astra').

Trenutno imamo 35 prijavljenih posada, no obzirom da je ostalo vremena za prijave, očekujemo da će se prijaviti još vozača. Sve informacije vezane uz tehničke karakteristike kao i obrazac za prijavu možete preuzeti na službenim stranicama rallya na adresi -
(http://akopatija.wix.com/21rallyopatija#!program), dodao je Dražen Puž.

Sponzori i pokrovitelji 21. rally Opatija su: Grad Opatija; Liburnija parking d.o.o.; Signa linea; Signum max; Futura trade d.o.o.; Sirovica; Komunalac; JVP Opatija; Mariterm; Hotel Milenij; Turistička zajednica Grada Opatije; Restoran Yacht club; Cafe bar Galija; Hemingway bar; Festival Opatija; Lučka uprava Opatija – Lovran – Mošćenička Draga; Studio Graphic Opatija i online magazin Liburnija.net.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments