Više od 40 posada na Martinskom rallyju

Objavljeno u: 20/10/2012 - 00:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Auto klub „Delta“ iz Zagreba u suorganizaciji s AMK „Dugo Selo“ i gradom Dugo Selo obnavlja organizaciju tradicionalnog Martinskog rallyja. Ovogodišnja će se manifestacija (14. po redu) održati 26./27. listopada 2012. na području grada Dugo Selo, a boduje se za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Sjeverne lige.

U sklopu natjecanja vozit će se i Memorijal Milivoj Obad, posvećen pokojnom g. Milivoju Obadu - Milčeku, popularnom gradonačelniku Dugog Sela, sportskoj legendi i predsjedniku Organizacijskog odbora priredbe prvih 12 godina. Za Memorijal će se bodovati najbolji rezultati sa svake staze na kojoj se voze brzinski ispiti, a prvoplasirana posada u ukupnom redoslijedu će biti nagrađena posebnim prijelaznim trofejem. 

Na informativnoj listi prijava nalaze se 42 posade, a organizatori očekuju velik odaziv publike budući da se natjecanje održava na lako dostupnom prostoru.

Informativna lista prijava:

Program:
Ceremonijalni start, petak 26. listopada 2012.
19:01 sati, (1. vozilo), Dugo Selo, Kolodvorska ulica
Start rallyja, subota 27. listopada 2012.
08:19 sati, Kozinščak 1
Ciljna ceremonija/Dodjela nagrada, subota 27. listopada 2012.
18:46 sati , (1. vozilo) Ciljna rampa: Dugo Selo, Kolodvorska ulica

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments