Video: Tomurad – Kučko, onboard akcija

Objavljeno u: 31/10/2012 - 08:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Seriju onboard snimki sa 14. po redu izdanja Martinskog rallyja započinjemo video uratkom iz Škode Favorit za čijim upravljačem se nalazi debitant Branimir Tomurad, dok je suvozačko sjedalo rezervirano za Branimira Kučka.

Iza nas je pretposljednji ovosezonski rally koji će nekima biti u ugodnom sjećanju, dok bi neki najradije zaboravili protekli vikend. U prvu skupinu sasvim sigurno spada debitant na rallyjaškim stazama Branimir Tomurad koji je za rođendan dobio pravi adrenalinski poklon – vozačko sjedalo u natjecateljskom Favoritu. Uz potporu prekaljenog imenjaka, Branimir je svoj poklon maksimalno iskoristio.

Pa sretan ti rođendan Brane...

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments