Video: 14. Martinski rally, Lončarić - Pazman, S.S. 5, Cerje 2

Objavljeno u: 31/10/2012 - 10:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon što smo vam donijeli onboard snimak posade Tomurad/Kučko u Škodi Favorit, ovog puta video galeriju s Martinskog rallyja upotpunjujemo snimkom iz znatno 'odraslije' Subaru Impreze.

Za upravljačem je kao i obično Nenad Lončarić, a na desnom sjedalu sjedi vjerni mu suvozač Tomislav Pazman. Ljubimci publike, jer najčešće i voze za njih, posada Lončarić – Pazman uhvatila je četvrto mjesto generalke, no da u njima ima i brzine dokazuje pobjeda na petom brzinskom ispitu Cerje 2.

Naravno, 'tebi – meni' je i ovog puta sastavni dio njihove komunikacije...

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments