Žakelj u vodstvu, Dobrila odličan drugi

Objavljeno u: 11/11/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon šest odvoženih brzinskih ispita na 13. po redu Porečkom rallyju u vodstvu je slovenska posada Rajko Žakelj - Blaž Selan u Mitsubishiju Lanceru EVO IX. Slovenci zasad drže uvjerljivo vodstvo te su od šest odvoženih brzinaca na njih čak pet postavili najbrža vremena.

Na 40 sekundi razmaka nalazi se hrvatska posada Nikola Dobrila – Zoran Raštegorac koja se nakon dužeg vremena ponovno vratila u natjecateljsko vozilo i čini se da su vrlo brzo pohvatali sve konce. Nikola i 'Frik' u Renault Clio Super 1600 drže drugo mjesto generalke i prvo mjesto u PH, a od domaćih predstavnika najbliži su im na 7. mjestu generalke Viliam Prodan i Zdravko Draženović koji za njima kasne malenih sedam sekundi.

Zasad se od daljnjeg nastupa na Porečkom rallyju oprostilo sedam posada.

foto: Gregor Pavšič

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments