Foto: Rally Poreč 2012., snimio Dražen Kappler

Objavljeno u: 12/11/2012 - 16:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rallyjem u Poreču završila je još jedna sezona prvenstva Hrvatske u disciplini koju i dalje nazivamo kraljicom automobilizma, iako je na našim prostorima u proteklih par godina ta kraljica izgubila ponešto svojih dragulja.

Ipak, svi koji su uključeni u realizaciju i provedbu rallyja u Hrvatskoj i dalje se trude, nekima to polazi za rukom bolje, nekima lošije, jedni su tradicionalno odlični, drugi jednako tako tradicionalno kiksaju. A vozači i suvozači voze, mehaničari "šerafe" i zajedno s upornim gledateljima i zaljubljenicima u oktane sanjaju neka bolja stara i vjeruju u još bolja buduća vremena.

Jedan od entuzijasta koji su proteklog vikenda pohodili Poreč je i naš povremeni "terenac" Dražen Kappler. Naoružan redakcijskim fotoaparatom (sorry na ispražnjenim baterijama, znaš koga možeš kriviti za to!) Dražen je u 140-ak fotografija pokušao dočarati djelić zbivanja na posljednjem rallyju sezone 2012.

Fotke su u nastavku - uživajte, a Draženu još jednom zahvaljujemo!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...