Foto: Rally Poreč 2012., snimio Dražen Kappler

Objavljeno u: 12/11/2012 - 16:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rallyjem u Poreču završila je još jedna sezona prvenstva Hrvatske u disciplini koju i dalje nazivamo kraljicom automobilizma, iako je na našim prostorima u proteklih par godina ta kraljica izgubila ponešto svojih dragulja.

Ipak, svi koji su uključeni u realizaciju i provedbu rallyja u Hrvatskoj i dalje se trude, nekima to polazi za rukom bolje, nekima lošije, jedni su tradicionalno odlični, drugi jednako tako tradicionalno kiksaju. A vozači i suvozači voze, mehaničari "šerafe" i zajedno s upornim gledateljima i zaljubljenicima u oktane sanjaju neka bolja stara i vjeruju u još bolja buduća vremena.

Jedan od entuzijasta koji su proteklog vikenda pohodili Poreč je i naš povremeni "terenac" Dražen Kappler. Naoružan redakcijskim fotoaparatom (sorry na ispražnjenim baterijama, znaš koga možeš kriviti za to!) Dražen je u 140-ak fotografija pokušao dočarati djelić zbivanja na posljednjem rallyju sezone 2012.

Fotke su u nastavku - uživajte, a Draženu još jednom zahvaljujemo!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.