Čibej i Bitterman pozivaju vas na 3. Rally Show Santa Domenica

Objavljeno u: 22/11/2012 - 14:56 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Tijekom nastupajućeg vikenda održat će se treći po redu Rally Show Santa Domenica, a karavanu od preko osamdeset posada predvodit će lanjski pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman. Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave relijaške kemije bili su odlučujući motiv da nakon ovosezonske stanke ponovno sjednu u trkaći automobil i da svoje vještine podijele s kolegama koji su, do sada, najmasovnijim odazivom pokazali koliko je reli privlačan, izazovan i nezamjenjiv. Bit će interesantno vidjeti koliko je u njima ostalo vatre da se ravnopravno suprostave iznimno vrućim posadama koje su netom završile natjecateljsku sezonu te respektabilnim reli imenima iz inozemstva čije učešće jamči izvanserijski reli događaj. 

Zahvaljujući ponosnim sponzorima Fuchs mazivima i Splitskoj banci, po prvi puta će jedna hrvatska posada na hrvatskoj stazi nastupiti u WRC automobilu te se pridružiti mađarskim kolegama u davanju ekskluzivne WRC dimenzije ovogodišnjoj utrci, dodatno uvećavajući njezinu neočekivanu privlačnost i jamstvo vrhunskih reli dvoboja i reli uživanja. Stoga upućuju poziv svim ljubiteljima relija, da dolaskom iskažu natjecateljima svoju potporu, a onima koji to još nisu, jamče da će nakon ovog vikenda to sigurno postati.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments