Čibej i Bitterman pozivaju vas na 3. Rally Show Santa Domenica

Objavljeno u: 22/11/2012 - 14:56 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Tijekom nastupajućeg vikenda održat će se treći po redu Rally Show Santa Domenica, a karavanu od preko osamdeset posada predvodit će lanjski pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman. Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave relijaške kemije bili su odlučujući motiv da nakon ovosezonske stanke ponovno sjednu u trkaći automobil i da svoje vještine podijele s kolegama koji su, do sada, najmasovnijim odazivom pokazali koliko je reli privlačan, izazovan i nezamjenjiv. Bit će interesantno vidjeti koliko je u njima ostalo vatre da se ravnopravno suprostave iznimno vrućim posadama koje su netom završile natjecateljsku sezonu te respektabilnim reli imenima iz inozemstva čije učešće jamči izvanserijski reli događaj. 

Zahvaljujući ponosnim sponzorima Fuchs mazivima i Splitskoj banci, po prvi puta će jedna hrvatska posada na hrvatskoj stazi nastupiti u WRC automobilu te se pridružiti mađarskim kolegama u davanju ekskluzivne WRC dimenzije ovogodišnjoj utrci, dodatno uvećavajući njezinu neočekivanu privlačnost i jamstvo vrhunskih reli dvoboja i reli uživanja. Stoga upućuju poziv svim ljubiteljima relija, da dolaskom iskažu natjecateljima svoju potporu, a onima koji to još nisu, jamče da će nakon ovog vikenda to sigurno postati.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments