Čibej promarširao Santa Domenicom

Objavljeno u: 25/11/2012 - 16:55 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lanjski pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman, s lakoćom su se obračunali s konkurencijom te su uvjerljivo stiglo do pobjede na 3. Rally Show Santa Domenica.

Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave rallyjaške kemije bili su garancija da će i ove godine Rally Show Santa Domenica pružiti pravi spektakl. A da doista bude tako možemo zahvaliti prvenstveno mnogobrojnim posadama koje su, za hrvatske prilike, u nevjerojatno velikom broju odlučile pohoditi ovo natjecanje. Naravno, i dva WRC automobila dodatno su podgrijala atmosferu.

Čibej i Bitterman sjeli su u Škodu Octaviu WRC i jednostavno pomeli konkurenciju. Već nakon prvog brzinskog ispita bilo je jasno da će prošlogodišnji pobjednici, ukoliko se ne dogodi nešto neočekivano, trijumfirati i ovog puta. Na kraju su nakon četiri brzinca prikupili gotovo minutu prednosti ispred drugoplasirane slovenske posade Peljhan/Kacin, dok su trećeplasirani Nenad Lončarić i Tomislav Pazman.

Ovogodišnji prvaci Šebalj i Klinc ostali su nadomak pobjedničkog postolja, a svakako se bolji nastup očekivao od mađarskog predstavnika Szilagyija koji je na makadamsko natjecanje nadomak Samobora stigao u Subaru Imprezu S9 WRC.

REZULTATI:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments