Čibej promarširao Santa Domenicom

Lanjski pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman, s lakoćom su se obračunali s konkurencijom te su uvjerljivo stiglo do pobjede na 3. Rally Show Santa Domenica.

Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave rallyjaške kemije bili su garancija da će i ove godine Rally Show Santa Domenica pružiti pravi spektakl. A da doista bude tako možemo zahvaliti prvenstveno mnogobrojnim posadama koje su, za hrvatske prilike, u nevjerojatno velikom broju odlučile pohoditi ovo natjecanje. Naravno, i dva WRC automobila dodatno su podgrijala atmosferu.

Čibej i Bitterman sjeli su u Škodu Octaviu WRC i jednostavno pomeli konkurenciju. Već nakon prvog brzinskog ispita bilo je jasno da će prošlogodišnji pobjednici, ukoliko se ne dogodi nešto neočekivano, trijumfirati i ovog puta. Na kraju su nakon četiri brzinca prikupili gotovo minutu prednosti ispred drugoplasirane slovenske posade Peljhan/Kacin, dok su trećeplasirani Nenad Lončarić i Tomislav Pazman.

Ovogodišnji prvaci Šebalj i Klinc ostali su nadomak pobjedničkog postolja, a svakako se bolji nastup očekivao od mađarskog predstavnika Szilagyija koji je na makadamsko natjecanje nadomak Samobora stigao u Subaru Imprezu S9 WRC.

REZULTATI:

You have no rights to post comments