Čibej promarširao Santa Domenicom

Objavljeno u: 25/11/2012 - 16:55 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lanjski pobjednici, posada Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman, s lakoćom su se obračunali s konkurencijom te su uvjerljivo stiglo do pobjede na 3. Rally Show Santa Domenica.

Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave rallyjaške kemije bili su garancija da će i ove godine Rally Show Santa Domenica pružiti pravi spektakl. A da doista bude tako možemo zahvaliti prvenstveno mnogobrojnim posadama koje su, za hrvatske prilike, u nevjerojatno velikom broju odlučile pohoditi ovo natjecanje. Naravno, i dva WRC automobila dodatno su podgrijala atmosferu.

Čibej i Bitterman sjeli su u Škodu Octaviu WRC i jednostavno pomeli konkurenciju. Već nakon prvog brzinskog ispita bilo je jasno da će prošlogodišnji pobjednici, ukoliko se ne dogodi nešto neočekivano, trijumfirati i ovog puta. Na kraju su nakon četiri brzinca prikupili gotovo minutu prednosti ispred drugoplasirane slovenske posade Peljhan/Kacin, dok su trećeplasirani Nenad Lončarić i Tomislav Pazman.

Ovogodišnji prvaci Šebalj i Klinc ostali su nadomak pobjedničkog postolja, a svakako se bolji nastup očekivao od mađarskog predstavnika Szilagyija koji je na makadamsko natjecanje nadomak Samobora stigao u Subaru Imprezu S9 WRC.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments