Video: 3. Rally Show Santa Domenica

Objavljeno u: 26/11/2012 - 09:55 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon jučerašnjeg nastupa rallyjaši će parkirati svoje automobile u garaže i polako početi praviti planove za narednu sezonu, a kako je bilo na trećem po redu izdanju Rally Showa Santa Domenica pogledajte u današnjem video kutku.

Organizatori Santa Domenice još jednom su se potrudili da naprave pravi spektakl i da na makadamsku podlogu privuku posade i navijače. A jedni i drugi su im se odazvali u velikom broju da na dostojan način zatvore sezonu koju još jednu godinu u nizu možemo okarakterizirati otužnom.

Kako god, nećemo jadikovati, već ćemo uživati u video uradcima sa Santa Domenice...

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments