Video: Kako Eurosport promovira rallyje Europskog prvenstva

Objavljeno u: 31/12/2012 - 15:26 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U nadolazećoj 2013. Europskog prvenstvo u rallyju napokon će izaći iz dugogodišnjeg mraka i potpomognuto novim promotorom zauzeti važno mjesto na ljestvici elitnih svjetskih automobilističkih natjecanja. Eurosport Events je za 2013. preuzeo poslove promocije prvenstva, a obzirom na iskustvo i prošle uspjehe te tvrtke za očekivati je vrhunske rezultate.

Kao mali uvod u način na koji Eurosport Events namjerava pristupiti promociji rallyja iz kalendara Europskog prvenstva može poslužiti video teaser za Sata Rally Azores.

U međuvremenu, Croatia Rally i dalje visi, službenih informacija nema, neslužbenih ima i previše - od ovih potonjih izdvojili bismo navode da se rally iz Rijeke preselio u Poreč, no naravno, riječ je o neslužbenim informacijama. Umjesto da se pripremamo za natjecanje koje bi moglo odigrati ogromnu ulogu u promociji Hrvatske i njenog turizma, mi se i dalje bavimo pretakanjem iz šupljeg u prazno.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments