Video: Kako Eurosport promovira rallyje Europskog prvenstva

Objavljeno u: 31/12/2012 - 15:26 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U nadolazećoj 2013. Europskog prvenstvo u rallyju napokon će izaći iz dugogodišnjeg mraka i potpomognuto novim promotorom zauzeti važno mjesto na ljestvici elitnih svjetskih automobilističkih natjecanja. Eurosport Events je za 2013. preuzeo poslove promocije prvenstva, a obzirom na iskustvo i prošle uspjehe te tvrtke za očekivati je vrhunske rezultate.

Kao mali uvod u način na koji Eurosport Events namjerava pristupiti promociji rallyja iz kalendara Europskog prvenstva može poslužiti video teaser za Sata Rally Azores.

U međuvremenu, Croatia Rally i dalje visi, službenih informacija nema, neslužbenih ima i previše - od ovih potonjih izdvojili bismo navode da se rally iz Rijeke preselio u Poreč, no naravno, riječ je o neslužbenim informacijama. Umjesto da se pripremamo za natjecanje koje bi moglo odigrati ogromnu ulogu u promociji Hrvatske i njenog turizma, mi se i dalje bavimo pretakanjem iz šupljeg u prazno.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments