Jännerrallye pravi hit među rally navijačima

Objavljeno u: 11/01/2013 - 16:38 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Više od 120.000 gledatelja uživo je pored staze pratilo prvi rally nove sezone Europskog prvenstva, koji je prošlog vikenda održan u Austriji.

Reakcije medija i gledatelja, kao i vozača, su vrlo pozitivne. Poseban naglasak valja staviti na činjenicu da je rally u Austriji bio odlično medijski "pokriven", s najsvježijim vijestima na web stranicama i Twitteru, te večernjim TV reportažama.

Još jedan od razloga zašto je apsolutno nedopustivo da Hrvatska izgubi Croatia Rally.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments