Eurosport: "Uskoro potvrda promjene datuma Croatia Rallyja"

Jean-Louis Dauger, operativni direktor Eurosport Eventsa, ovogodišnjeg promotora Europskog rally prvenstva, potvrdio je da će termin održavanja Croatia Rallyja uskoro biti potvrđen.

U razgovoru za World Rally Blog, Dauger je također govorio o planovima za daljnje širenje medijske pokrivenosti svih rallyja iz kalendara Europskog prvenstva. To, između ostalog, podrazumijeva i live TV prijenose brzinskih ispita, što je Eurosport Events već demonstrirao proteklih godina u Intercontinental Rally Challengeu.

"Promjenu datuma zatražio je hrvatski nacionalni savez (HAKS, op. prev.). Kada FIA-ina komisija za rally odobri promjenu termina, ista će biti službeno objavljena. Nadamo se da će do toga doći uskoro, no u međuvremenu savjetujemo praćenje vijesti na službenim web stranicama Europskog prvenstva, kao i na Facebooku te Twitteru. Neovisno o pitanju promjene datuma, Hrvatska je vrlo važan član Europskog rally prvenstva i pružila je velik doprinos i podršku prvenstvu. Ne sumnjamo da će Croatia Rally biti jedno od najzapaženijih natjecanja u ovoj sezoni", rekao je Jean-Louis Dauger.

Cijeli razgovor na World Rally Blog.

You have no rights to post comments