Eurosport: "Uskoro potvrda promjene datuma Croatia Rallyja"

Objavljeno u: 21/01/2013 - 17:23 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jean-Louis Dauger, operativni direktor Eurosport Eventsa, ovogodišnjeg promotora Europskog rally prvenstva, potvrdio je da će termin održavanja Croatia Rallyja uskoro biti potvrđen.

U razgovoru za World Rally Blog, Dauger je također govorio o planovima za daljnje širenje medijske pokrivenosti svih rallyja iz kalendara Europskog prvenstva. To, između ostalog, podrazumijeva i live TV prijenose brzinskih ispita, što je Eurosport Events već demonstrirao proteklih godina u Intercontinental Rally Challengeu.

"Promjenu datuma zatražio je hrvatski nacionalni savez (HAKS, op. prev.). Kada FIA-ina komisija za rally odobri promjenu termina, ista će biti službeno objavljena. Nadamo se da će do toga doći uskoro, no u međuvremenu savjetujemo praćenje vijesti na službenim web stranicama Europskog prvenstva, kao i na Facebooku te Twitteru. Neovisno o pitanju promjene datuma, Hrvatska je vrlo važan član Europskog rally prvenstva i pružila je velik doprinos i podršku prvenstvu. Ne sumnjamo da će Croatia Rally biti jedno od najzapaženijih natjecanja u ovoj sezoni", rekao je Jean-Louis Dauger.

Cijeli razgovor na World Rally Blog.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments