Eurosport: "Uskoro potvrda promjene datuma Croatia Rallyja"

Objavljeno u: 21/01/2013 - 17:23 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jean-Louis Dauger, operativni direktor Eurosport Eventsa, ovogodišnjeg promotora Europskog rally prvenstva, potvrdio je da će termin održavanja Croatia Rallyja uskoro biti potvrđen.

U razgovoru za World Rally Blog, Dauger je također govorio o planovima za daljnje širenje medijske pokrivenosti svih rallyja iz kalendara Europskog prvenstva. To, između ostalog, podrazumijeva i live TV prijenose brzinskih ispita, što je Eurosport Events već demonstrirao proteklih godina u Intercontinental Rally Challengeu.

"Promjenu datuma zatražio je hrvatski nacionalni savez (HAKS, op. prev.). Kada FIA-ina komisija za rally odobri promjenu termina, ista će biti službeno objavljena. Nadamo se da će do toga doći uskoro, no u međuvremenu savjetujemo praćenje vijesti na službenim web stranicama Europskog prvenstva, kao i na Facebooku te Twitteru. Neovisno o pitanju promjene datuma, Hrvatska je vrlo važan član Europskog rally prvenstva i pružila je velik doprinos i podršku prvenstvu. Ne sumnjamo da će Croatia Rally biti jedno od najzapaženijih natjecanja u ovoj sezoni", rekao je Jean-Louis Dauger.

Cijeli razgovor na World Rally Blog.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments